Obert amb totes les mesures de seguretat necessàries.

Habitació Doble una solució còmoda

habitacions acollidores, funcionals i lluminoses amb unes vistes excepcionals, equipades per garantir el màxim confort.


Llegir més

Habitació Doble amb terrassa

Habitacions acollidores, funcionals i lluminoses amb unes vistes excepcionals, equipades per garantir el màxim confort.


Llegir més

Habitació Triple una estada inoblidable

Habitacions acollidores, funcionals i lluminoses amb unes vistes excepcionals, equipades per garantir el màxim confort.


Llegir més

Hotel Octavia cadaques – oferta Hotels Cadaqués – preus Allotjaments Cadaqués - ( hotel cadaques ) oferta habitacions cadaques - hotels alt emporda – hotles girona - hotels costa brava - hotels Catalunya.

hotel

hotel a cadaquésLlegir més

L'Hotel Octavia està situat a Cadaqués de Portlligat, al parc natural del Cap de Creus. Hotel Alt Empordà, Girona, Catalunya, situat a 50 metres de la platja i el centre del poble. Disposa d'allotjament amb esmorzar. Gaudiu d'aquest allotjament en una habitació per dormir, ideal per descansar en un dels enclavaments més especials de la Costa Brava.

L'hotel es troba a dos quilòmetres de la casa museu de Salvador Dalí à Port Lligat, i a tan sols 38 quilòmetres del Museu Dalí de Figueres. L'hotel à Costa Brava, molt a prop de Roses, a una hora de Girona i dues hores de Perpignan. Gaudiu d'una excursió i senderisme per les rutes més naturals de l'Alt Empordà a Girona. I després descansi en les habitacions d'aquest Hotel a Cadaqués.

activitats

Activitats Llegir més

Possibilitat de fer reserves online o per telèfon, sempre amb els millors preus, ofertes i promocions econòmiques de les habitacions. Hotels i allotjaments per allotjar-se à cadaques. Consulteu el plànol de situació de l'hotel a Cadaqués per a les seves vacances. A la nostra web, a més del mapa, trobarà imatges de les instal·lacions i fotos de l'entorn conegut per les seves platges, paisatges i la possibilitat de fer excursions per les rutes de senderisme del Parc Nacional del Cap de Creus, Port Lligat, prop de Girona.

Aquest hotel amb encant disposa d'una oferta i preus amb promocions barats que serà del seu gust si vol visitar Cadaqués. Hotel Octavia de Cadaqués té pàrquing i està molt a prop de l'oficina de turisme. Hotel Costa Brava.